Rožiniai lietiniai su varške

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Rožiniai lietiniai su varške
Autorius apie receptą: Jei norite kiek kitokio nei įprasta reginio savo akims. Net ir patys paprasčiausi blynai gali tapti nepaprasti! Jei norite kiek kitokio nei įprasta reginio savo akims. Net ir patys paprasčiausi blynai gali tapti nepaprasti! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
500 mililitrų pieno
300 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
120 mililitrų aviečių sulčių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
500 gramų varškės
1 sauja aviečių
2 šaukštai grietinėlės
2 šaukštai cukraus pudros
pagal skonį kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmuštkite kiaušinius, berkite cukrų, druską ir gerai išmaišykite.
2.
Supilkite 200 ml pieno, dar kartą permaišykite. Suberkite miltus ir maišykite, iki vientisos masės. Supilkite likusį pieną, aliejų, sultis. Išmaišykite, kol neliks sausų gumuliukų. Tešlą palikite pastovėti 20 - 25 minutes pabrinkti.
3.
Gerai įkaitintoje keptuve nelimpančiu paviršiumi kepti lietinius - pilti po samtelį tešlos, tolygiai paskirstyti keptuvėje. Kai viena pusė apkeps, apversti ir kepti antrą pusę. Taip iškepti visus blynus.
4.
Įdarui varškę sutrinkite elektriniu trintuvu ar per sietelį. Pilkite grietinėlę, berkite cukraus pudrą, berkite kokoso drožlių, uogų. Išmaišykite.
5.
Ant kiekvieno blyno tepkite įdaro, susukite volelius. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital