Rizotas su grybais

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Rizotas su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g Rissoto Arborio ryžių
125 g šampinjonų

130 ml balto sauso vyno
1200 ml rusvojo veršienos sultinio ar vandens
25 g sviesto

40 g šalotinių ar paprastų svogūnų
40 g parmezano
1 ryšelis petražolių
Druskos ir baltųjų pipirų

 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus pakepinkite svieste su aliejumi. Tuomet sudėkite ryžius ir kepkite, kol jie taps permatomi. Supilkite stiklinę vandens, sultinio, vyno. Kai ryžiai skystį sugers, tuomet įpilkite daugiau. Ryžiai turi būti išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki. Suberkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezaną. Viską išmaišykite. Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
stoo
2020-04-17 19:20
skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital