Rizotas su baravykais

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Rizotas su baravykais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. - KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
50 g - askaloninio česnako svogūnėlių
100 g - baravykų
50 ml - alyvuogių aliejaus
2 vnt. - česnako skiltelės
300 g - arborio ryžių
1 vnt. - laurų lapelis
4 vnt. - šakelės šviežių čiobrelių
1 vnt. - šakelė šviežio rozmarino
1 vnt. - šakelė šviežio šalavijo
200 ml - baltojo vyno
100 g - Sviesto
100 ml - grietinės (30% riebumo)
100 g - tarkuoto parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ vištienos sultinį litre verdančio vandens ir neleiskite jam ataušti. Askaloninius ir paprastus česnakus susmulkinkite kubeliais, nuplautus grybus supjaustykite griežinėliais. Pakepinkite aliejuje supjaustytus česnakus ir grybus. Suberkite ryžius ir truputį pakepinkite, įdėkite laurų lapelį ir šviežius prieskoninius žalumynus, susuktus ir surištus baltu siūlu į pluoštelį. Į gautą masę supilkite baltąjį vyną ir troškinkite rizotą, kol vynas visiškai išgaruos. Supilkite dalį karšto sultinio ir sudėkite sviestą. Virkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišykite ir supilkite likusią sultinio dalį. Galiausiai rizotą pagardinkite grietine ir tarkuotu parmezano sūriu, išmaišykite ir palikite ataušti. Rizotas turi būti skystokas, kremo konsistencijos.
AUTORIUS: Knorr
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ruta0523
2013-03-02 10:20
per daug ivairiu prieskoniu ir daug ko reikes parduotuvese ieskoti, beto netikiu kad tai gali buti skanu,nes as neapkenciu lauro lapu ir ciobreliu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital