Risotto su vištiena ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Risotto su vištiena ir pievagrybiais
Risotto su vištiena ir pievagrybiais
Risotto su vištiena ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Greitas, paprastai paruošiamas ir nereikalaujantis sunkiai randamų ingredientų risotto su vištiena ir pievagrybiais. Greitas, paprastai paruošiamas ir nereikalaujantis sunkiai randamų ingredientų risotto su vištiena ir pievagrybiais. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai portabello grybų (ar 10 pievagrybių)
1 stiklinė apvaliagrūdžių ryžių
50 gramų kietojo sūrio
40 gramų sviesto
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
1 litras sultinio (apytiksliai)
1 saujelė petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį laimo sultys (arba paprastos citrinos)
Patiekiant:
400 gramų vištienos filė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grybus supjaustyti riekelėmis. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Puode ištirpinti sviestą. Apkepinti svogūnus, kol suminkštės, sudėti česnaką ir pievagrybius. Keptinti, kol “susileis” ir suminkštės.
3.
Suberti ryžius. Trumpai apkepinti.
4.
Dalimis pilti sultinį, nuolat maišyti, kol ryžiais sugers skystį, vėl pilti sultinio, taip kartoti, kol ryžiai suminkštės ir išsitroškins. Troškinimas užtruks apie 20 minučių.
5.
Pagardinti druska ir pipirais, tarkuotu sūriu, citrinos sultimis.
6.
Vištieną pagardinti druska ir pipirais Iškepti ant grilio grotelių, keptuvėje ar orkaitėje.
7.
Risotto patiekti su vištiena, petražolėmis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Galima naudoti Portabello, pievagrybius ar išmirkytus džiovintus grybus.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital