Rikotos sklindžiai su špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Rikotos sklindžiai su špinatais
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkštučiai sklindžiai. Rikota yra labai švelnaus skonio, todėl nepagailėkite mėgstamų prieskonių. Puikiai tiks Provanso žolelės, česnakas, kuminai, Labai skanūs, minkštučiai sklindžiai. Rikota yra labai švelnaus skonio, todėl nepagailėkite mėgstamų prieskonių. Puikiai tiks Provanso žolelės, česnakas, kuminai, kalendra. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų rikotos sūrio
2 vienetai kiaušinių
50 gramų kvietinių miltų
30 gramų sviesto (tirpinto)
1 sauja špinatų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Atskiriame kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Į maisto smulkintuvą dedame rikotą, trynius, špinatus, beriame prieskonius. Sutriname.
3.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į rikotos masę.
4.
Baltymus gerai išplakame ir įmaišome į tešlą.
5.
Įmaišome į tešlą tirpintą sviestą.
6.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame sklindžius iš abiejų pusių. Kepant sklindžius, keptuvę uždengiame dangčiu.
7.
Tiekiame su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital