Rikotos desertas su uogomis

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Rikotos desertas su uogomis
Autorius apie receptą: Gaivus, vasariškas ir labai skanus desertas! Gaivus, vasariškas ir labai skanus desertas! Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
130 gramų rikotos sūrio
2 šaukšteliai želatinos milteliai
2 šaukštai vandens
100 gramų šilauogių
10 vienetų braškių
50 gramų cukraus
1 šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia gerai išplakame grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele. Į gerai išplaktą grietinėlę sudedame rikotą. Viską išmaišome.
2.
Želatina palikti išbrinkti 10 minučių vandenyje. Ištirpinti vandens garų vonelėje ir palikti šiek tiek atvėsti.
3.
Ištirpinta želatiną supilame į grietinėlės ir rikotos kremą ir gerai išmaišome. Sudedame šilauoges ir vėl išmaišome.
4.
Kremą sudedame į norimas taures ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Sustingusį kremą papuošiame braškėmis. Skanaus.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital