Rikotos apkepas - be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Rikotos apkepas - be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Kas gali būti geriau pusryčiams nei burnoje tirpstantis varškės apkepas? :) Tik rikotos apkepas su grietinės užpilu. Kas gali būti geriau pusryčiams nei burnoje tirpstantis varškės apkepas? :) Tik rikotos apkepas su grietinės užpilu. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų rikotos sūrio
1 vienetas kiaušinių
15 gramų cukraus
15 gramų ryžių miltų
10 gramų vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto
Užpilui:
150 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
20 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska.
2.
Dedame rikotą, beriame miltus ir gerai išmaišome.
3.
Kepimo formą (10*15 cm) gerai ištepame sviestu. Dedame rikotos masę ir kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
4.
Kiaušinį išplakame su cukrumi. Įmaišome grietinę.
5.
Užpilą pilame ant apkepo ir kepame dar 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital