Riešutų pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
Livija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Riešutų pyragas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 obuolių, nuluptų, išvalytų ir supjaustytų smulkiais gabalėliais
3 kiaušinių
50 g margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukštelio vanilės (vanilinio cukraus)
0,5 šaukštelio sodos
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
150-200 ml. miltų (priklausomai nuo kiaušinių dydžio)
0,5 puodelio graikinių riešutų, susmulkintų. Tinka ir kiti riešutai
0,5 puodelio cukraus (jei mėgstate itin saldžiai, galima dėti ir daugiau)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus ir sumaišome su kepimo milteliais ir soda. Orkaitę įkaitiname iki 180-190 laipsnių temperatūros. Kepimo formą ištepame margarinu. Cukrų, vanilinį cukrų išmaišome su margarinu, įmaišome kiaušinius. Į šį plakinį palaipsniui maišant, suberiame paruoštus miltus. Į tešlą atsargiai įmaišome obuolius ir riešutus. Sukrečiame į kepimo formą. Kepti reikia 35-45 minutes. Iškepusį pyragą palikite 3 minutėms pravėsti, tik tuomet jau pjaukite. Skanaus
AUTORIUS: Livija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital