Riešutinis vištienos vyniotinis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Riešutinis vištienos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos filė
0,5 litro lazdyno riešutų
1 saujelės džiovintų spanguolių
3-4 šakelių petražolių
3-4 šakelių krapų
1 česnako galvos
30 g majonezo
30 g aliejaus (alyvuogių, moliūgų)
2 šaukštų sojų padažo
1 šaukštelio Dansukker "Farino"
2 šaukštų citrinos sulčių
1 žiupsnio penkių rūšių pipirų
1 žiupsnio maltų lauro lapelių
Provanso prieskonių - pagal skonį
1 šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutus išgliaudyti ir susmulkinti smulkintuvu. Aš kartu susmulkinau ir česnako galvą.
Sunku tai padaryti, bet namuose džiovintos spanguolės labiausiai tiktų šiam receptui. Iš aliejaus, majonezo, citrinos sulčių, Farino, sojų padažo, visų prieskonių, druskos, smulkinto česnako ir riešutų, taipogi smulkintų žalymynų pagaminti padažą. Juo ištrinti kepimo popierių ir kloti didžiausią vištienos gabalą. Jį irgi ištrinti tyrele. Mėsos gabaliukus sumaišyti su padažu ir iškloti ant filė.
Užbarstyti spanguolių ir suvynioti vyniotinį. Aš vyniojau į kepimo popierių.
Palaikyti apie 3 val. kad pasimarinuotų ir kepti apie 1 val. orkaitėje. Kad nesviltų, į skardą įpyliau vandens. Juo vis laisčiau kepinį.
Paslėgti.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Olivija
2017-03-18 17:22
Riešutus naudojau graikinius ir truputį mažiau jų dėjau ir prieskonius pakoregavau pagal tai, ką turėjau, bet labai skanus gavosi, ačių Reginai už idėją ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital