Riešutinis slyvų pyragas

AUTORIUS:
Dovilė B.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Riešutinis slyvų pyragas
Autorius apie receptą: Šiuo metu kaip tik užderėjo slyvos, todėl šis pyragas idealiai tinka jas sunaudoti. Ypatingai stipriai jaučiasi riešutų poskonis, o slyvos papildo visą pyrago gardumą ir Šiuo metu kaip tik užderėjo slyvos, todėl šis pyragas idealiai tinka jas sunaudoti. Ypatingai stipriai jaučiasi riešutų poskonis, o slyvos papildo visą pyrago gardumą ir sodrumą. (...daugiau) Dovilė B.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų slyvų
250 gramų cukraus
180 gramų sviesto (minkšto + trupučio formai aptepti)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų migdolų
100 gramų lazdyno riešutų
100 gramų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Riešutus sumalti iki rupių miltų.
2.
Slyvas perpjauti per pusę, išimti kauliuką.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
4.
Minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi ir gerai išplakti, kol pabąla. Įmušti kiaušinį ir vėl plakti. Taip po vieną įplakti likusius kiaušinius.
5.
Sumaltus riešutus sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Tuomet sausą ir sviestinę mases sujungti. Sukrėsti į kepimo formą ir ant viršaus sudėlioti slyvas. Bekepant jos paskęs pyrage.
6.
Kepti įkaitintoje 180 laispnių orkaitėje apie 50 min. Skanaus.
AUTORIUS: Dovilė B.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital