Riešutinis migdolų tortas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Riešutinis migdolų tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lazdyno riešutai, 100 gramų
Migdolai, 100 gramų
Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
Cukrus, 200 gramų
Kiaušiniai, 6 vienetai
Kepimo milteliai, 1 šaukštelis
Cukraus pudra, 150 gramų
Vanduo, 3 šaukštai
Romas, 50 gramų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutus ir migdolus smulkiai sukapojame ir sutriname su cukrumi, tryniais ir trupučiu vandens, kad masė būtų puri ir vientisa. Baltymus išplakame iki stangrių putų ir su miltais bei kepimo milteliais atsargiai įmaišome į anksčiau padarytą masę. Paruoštą tešlą sudedame į sviestu išteptą tortinę ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Atvėsintą tortą apipilame romo glajumi gautu gerai ištrynus cukraus pudrą, vandenį ir romą. Torto pakraščius papuošti glajuje pavilgytais riešutais. Apie 2 min. tortą apipiltą glajumi palaikome šiltoje orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Riesutu tortas be miltu.
2013-01-29 19:38
140gr sviesto, 160gr cukraus, 10 kiausiniu (baltymus isplakti), 2 pak. vanilinio cukraus, truputi druskos, 300gr maltu lazdyno riesutu, 300gr kartaus sokolado (istirpinti), 2v.s. konjako, kepimo milteliu. Iskepta atvesusi torta supjaustome i blynus, kuriuos sulaistome kiausinio likeriu, Torto sluoksnius pertepame kremu: 600gr saldzios grietineles, 2 pak. vanilinio cukraus, 3 pak grietineles standintojo (Sahnesteif). ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital