Riešutinio biskvito tortas su kapučino skonio maskarponės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Riešutinio biskvito tortas su kapučino skonio maskarponės kremu
Riešutinio biskvito tortas su kapučino skonio maskarponės kremu
Riešutinio biskvito tortas su kapučino skonio maskarponės kremu
Riešutinio biskvito tortas su kapučino skonio maskarponės kremu
Riešutinio biskvito tortas su kapučino skonio maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Tortas namiškiams labai patiko, kaimynams irgi. Dariau be jokio plano, spontaniškai, nuotaika buvo superinė, tai ir papuošti norėjosi, nors jokios progos nebuvo. Turėtų patikti Tortas namiškiams labai patiko, kaimynams irgi. Dariau be jokio plano, spontaniškai, nuotaika buvo superinė, tai ir papuošti norėjosi, nors jokios progos nebuvo. Turėtų patikti tiems, kas mėgsta desertus su rešutais ir kapučinu. Šiam tortui naudojau 20 centrimetrų skersmens formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių (L, kambario temperatūros)
170 gramų cukraus
95 gramai miltų
60 gramų lazdyno riešutų (arba kitų riešutų)
45 gramai sviesto
25 gramai kukurūzų krakmolo
15 gramų kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Kremui:
300 gramų jogurto, natūralaus
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 mililitrų vandens
8 šaukšteliai kapučino miltelių (šokoladinio)
12 gramų želatinos
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius 6 - 8 minutes plakti su cukrumi, supilti išlydytą sviestą, įberti truputėlį druskos, maltus riešutus ir atsargiai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, kakavą, krakmolą ir vėl atsargiai išmaišyti.
2.
Tešlą supilti į torto formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių, priklauso nuo orkaitės. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku. Iškepusį biskvitą atsargiai išimti, apversti ir palikti visiškai atvėsti, o atvėsusį perpjauti į 3 dalis.
3.
Kremui želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti bent 10 minučių. Vėliau pakaitinti, kad visiškai ištirptų ir atvėsinti iki kambario temperatūros.
4.
Jogurtą, cukrų, kapučino miltelius ir maskarponės sūrį gerai išplakti iki vientisos masės, atsargiai įmaišyti želatiną, išplaktą iki purumo grietinėlę.
5.
Į torto formą dėti pirmą biskvitą, trečdalį kremo, jį palyginti, kad uždengtų ir kraštus, dėti antrą biskvitą, kremą, trečią biskvitą ir likusį kremą. Viršų gražiai sulyginti ir dėti į šaldytuvą. Palikti šaldytuve per naktį, puošti pagal savo fantaziją.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital