Rietušiniai sausainiai be glitimo ir cukraus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Rietušiniai sausainiai be glitimo ir cukraus
Rietušiniai sausainiai be glitimo ir cukraus
Rietušiniai sausainiai be glitimo ir cukraus
Autorius apie receptą: Veganiški sausainiai be gliuteno su šilauogėmis. Trapūs, bei tinkantys riešutams nealergiškiems vaikams. Be pridėtinio cukraus. Veganiški sausainiai be gliuteno su šilauogėmis. Trapūs, bei tinkantys riešutams nealergiškiems vaikams. Be pridėtinio cukraus. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
120 gramų ryžių miltų
100 gramų riešutų sviesto
100 gramų klevų sirupo (naudojau klevų/agavos sirupą)
10 vienetų šilauogių
45 gramai kokosų miltų
3 šaukštai kokosų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus, cinamoną ir druską išmaišome.
2.
Garų vonelėje ištirpiname kokoso aliejų, sirupą ir riešutų sviestą. Sumaišome su biriais produktais.
3.
Šilauoges perpjauname pusiau ir sudedame į masę. Atsargiai išmaišome.
4.
Masę padaliname į 9 dalis ir delnais suformuojame 9 rutuliukus.
5.
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dedame rutuliukus, palikdami tarp jų tarpus. Delnu paspaudžiame kiekvieną rutuliuką ir suformuojame sausainius.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 minučių, priklauso nuo orkaitės galingumo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital