Ricotta pyragas su persikais

AUTORIUS:
Dargailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Ricotta pyragas su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
50 g cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
150 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušinių tryniai
2 - 3 šaukštai šalto vandens
Įdarui:
250 g ricottos
80 g cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis citrinos sulčių
0,5 citrinos žievelės
2 kiaušiniai
Konservuoti persikai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome miltus su cukraus pudra ir druska. Dedame margariną ir atsargiai maišome. Tada mušame kiaušinių trynius ir minkome tešlą, jei masė dar biri, įpilame šiek tiek vandens. Gerai išminkytą tešlą į kamuolį dedame į plėvelę ir į šaldytuvą, kur laikome 30 minučių. Tešlą išminkome ir iškočiojame. Ją dedame į kepimo indą, išteptą margarinu. Dar kartą dedam į šaldytuvą 30 minučių. Kepame 200 C laipsnių temperatūroje apie 12 minučių. Išimkite iš palikite atvėsti. Orkaitę palikite atvėsi iki 180 C laipsnių temperatūros. Darome įdarą. Sumaišome ricottą, curkaus pudrą, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žieveles, kiaušinius kartu. Konservuotus persikus nusausiname ir išdėliojame ant iškepusio pyrago pagrindo ir užpilame ricottos masę. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 – 50 minučių iki auksinės rudos spalvos.
AUTORIUS: Dargailė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital