Rausvi faršo kepinukai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
 Rausvi faršo kepinukai
 Rausvi faršo kepinukai
 Rausvi faršo kepinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. faršo;
1 kiaušinis;
2 pyrago riekelės;
100 ml. pieno;
druskos, prieskonių;
5 šaukštai marinuotų burokėlių;
4 šaukštai trupinių;
šaukštas taukų kepti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital