Raugintų kopūstų troškinys su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Raugintų kopūstų troškinys su vištiena
Raugintų kopūstų troškinys su vištiena
Raugintų kopūstų troškinys su vištiena
Raugintų kopūstų troškinys su vištiena
Autorius apie receptą: Jeigu mėgstate raugintus kopūstus, pabandykite paruošti ir vištieną su jais. Manau, jums patiks. Mėsa pavyksta minkšta, sultinga, kvapni ir turtinga skoniu. Vištieną Jeigu mėgstate raugintus kopūstus, pabandykite paruošti ir vištieną su jais. Manau, jums patiks. Mėsa pavyksta minkšta, sultinga, kvapni ir turtinga skoniu. Vištieną rinkitės, kokią labiausiai mėgstate - tiks blauzdelės, kumpeliai ar petukai. Aš kepiau naminės vištos gabalėlius, tai pakliuvo visko. Aš kepiau 2 porcijiniuose indeliuose, jūs galite kepti viename dideliame kepimo inde. Recepto šaltinis „Samčio užrašai“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas raugintų kopūstų
6 vienetai vištienos (blauzdelių, kumpelių ar pan.)
200 mililitrų vandens
1 vienetas morkų
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis kmynų
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną pabarstome druska, pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintu česnaku.
2.
Raugintus kopūstus perliejame vandeniu.
3.
Morką sutarkuojame ir įmaišome į kopūstus, pagardiname žiupsniu druskos.
4.
Kepimo indą patepame šlakeliu aliejaus. Sudedame kopūstų masę, užpilame vandeniu. Ant viršaus sudedame vištieną. Pabarstome kmynais, raudonėliu.
5.
Kepimo indą uždengiame folija. Dedame kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitęj 30 minučių. Nuimamame foliją ir kepame dar apie 5 – 10 minučių, kol vištiena apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Simona
2022-01-14 18:23
30 min istraukiau Vista tokia pat žalia kokia ir įdėjau!
Nesąmoningas receptas ATSAKYTI
Aurelija
2022-01-17 11:07
Bendras kepimo laikas yra 40 minučių, jei neiškepa - reikėtų pakepti ilgiau, kadangi tikslus kepimo laikas priklauso ir nuo orkaitės, ir nuo gabaliukų dydžio. ATSAKYTI
darius
2022-01-11 12:47
tusinau valanda su virsum ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital