Raugintų kopūstų troškinys su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Raugintų kopūstų troškinys su šonine
Autorius apie receptą: Labai gardus, labai rudeniškas, o man dar ir galiu pasakyti jaukus patiekalas - raugintų kopūstų troškinys su šonine. Šįsyk raugintų kopūstų troškinį su šonine gaminau Labai gardus, labai rudeniškas, o man dar ir galiu pasakyti jaukus patiekalas - raugintų kopūstų troškinys su šonine. Šįsyk raugintų kopūstų troškinį su šonine gaminau keptuvėje. Svarbiausia, kad troškinys pagaminamas labai lengvai, tik truputuką reikia laiko, kad kopūstai išsitroškintų. Bet kol kopūstai troškinasi, galima nuveikti n darbų, tad nematau čia jokių minusų, ar ne? O jūs ar mėgstate raugintų kopūstų troškinius, ar dažnai juos gaminate? O gal turite gerą receptuką, kuris pasiteisinęs visu 100%, ar receptas keliauja iš kartos į kartą, pasidalinkite, mes būsime dėkingi. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas raugintų kopūstų
300 gramų šaltai rūkytos šoninės
200 mililitrų vandens (apytikriai)
2 vienetai morkų (didesnių arba 3 mažesnių)
1 šlakelis aliejaus
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūnus, morkas ir apkepti kelias minutes iki kol suminkštės.
3.
Į keptuvę su svogūnu ir morkomis sudėti kopūstus, įpilti vandens, pagardinti druska, išmaišyti ir troškinti vis pamaišant apie 30 - 35 minutes. Jei trūksta vandens, galite jo įpilti daugiau.
4.
Šoninę supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į keptuvę su kopūstais, permaišyti ir dar troškinti 10 - 15 minučių.
5.
Petražoles pasmulkinti ir pabarstyti troškinį prieš tiekiant.
Patarimai:
Jei norisi, į troškinį galima įdėti porą šaukštų pomidorų padažo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital