Raugintų kopūstų sriuba su moliūgais

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Raugintų kopūstų sriuba su moliūgais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Atvėsus orams, kai norisi šilto ir sotaus maisto, ši sriuba puikiai tiks, nes pavyksta būtent tokia. Ir labai skani, papildomai tinka pagardinti grietinės šaukšteliu. Atvėsus orams, kai norisi šilto ir sotaus maisto, ši sriuba puikiai tiks, nes pavyksta būtent tokia. Ir labai skani, papildomai tinka pagardinti grietinės šaukšteliu. Regina R.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro mėsos sultinio
300 gramų moliūgų
300 gramų raugintų kopūstų
200 gramų cukinijų
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
1 žiupsnelis džiovintas mairūnas
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
1 šaukštelis kmynų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 lapas lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Moliūgą ir cukiniją sutarkuoti per burokinę tarką. Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į puodą pilti sultinį, užvirti. Dėti kopūstus, moliūgą, cukinijas ir bulves. Pavirti iki kol bulvės ims minkštėti.
3.
Porą susmulkinti, morką smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Svogūną ir salierą susmulkinti.
4.
Sriubai kiek pavirus suberti smulkintą porą, morkas, svogūną, salierą, berti druską, pipirus, mairūną, bazilikus, kmynus, dėti lauro lapą, išmaišyti ir virti iki kol daržovės suminkštės.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Romas
2023-11-06 13:09
O bulvės išvirs, jei kartu su raugintais kopūstais įdėtos? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital