Raugintų daržovių asorti prie mėsos

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Raugintos daržovės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 kilogramai paprikos (raudonųjų ir geltonųjų)
500 gramų briuselio kopūstų
100 gramų krapų
2 galvos česnako
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas aitriosios paprikos
Marinatui:
1 litras vandens
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paprikas supjaustyti juostelėmis, česnakus nulupti, aitriąją papriką supjaustyti į tris dalis. Salierų stiebus supjaustyti stambiai.
2.
Į puodą sudėti pjaustytas daržoves, sudėti briuselio kopūstus, krapus ir užpilti karštu vandeniu, sumaišytu su druska. Proporcija nurodyta 1 litrui vandens, jeigu reikia, vandes užpylimui paruošti daugiau, kad daržvės būtų apsemtos.
3.
Uždengti lentele ir laikyti savaitę šiltai, kol įrūgs. Vėliau galima laikyti vėsiai.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital