Raugintų agurkų sriuba su skrandukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Raugintų agurkų sriuba su skrandukais
Raugintų agurkų sriuba su skrandukais
Raugintų agurkų sriuba su skrandukais
Autorius apie receptą: Mėgstu sriubas ir be jų negaliu nei dienos. Šiandien štai tokią raugintų agurkų sriubos interpretacija. Mėgstu sriubas ir be jų negaliu nei dienos. Šiandien štai tokią raugintų agurkų sriubos interpretacija. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai bulvių
300 gramų ančių skrandukų
4 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai perlinių kruopų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kruopas užpilame vandeniu ir paliekame brinkti per naktį.
2.
Į puodą beriame išbrinkusias kruopas, dedame juostelėmis pjaustytus skrandukus. Ir užkaičiame puodą virti. Verdant, jei susidaro putos, jas nugraibome.
3.
Svieste pakepiname smulkintą svogūną, griežinėliais pjaustytą morką.
4.
Bulves nuskutame ir supjaustome kubeliais. Visas daržoves sudedame į puodą prie kruopų ir skrandukų ir verdame, kol bulvės suminkštės ir kruopos beveik išvirs. Pagardiname prieskoniais.
5.
Tada sudedame kubeliais pjaustytus raugintus agurkus. Sriubą dar verdame apie 15 – 20 min. Pilstome į dubenėlius ir sriubą gardiname grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital