Rauginti svogūnai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Jei auginote svogūnus laiškams, o jie ėmė ir užaugino galvas, ddalinuosi receptu, kaip iš šių nedidelių svogūnų pasigaminti puikų delikatesą. Jei auginote svogūnus laiškams, o jie ėmė ir užaugino galvas, ddalinuosi receptu, kaip iš šių nedidelių svogūnų pasigaminti puikų delikatesą. Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį svogūnų (nedidelių, kiek tilps į 0.5 l stiklainį)
1 šaukštelis druskos
šiek tiek krapų žiedynų
šiek tiek juodųjų serbentų lapų
šiek tiek vyšnių lapų
šiek tiek vynuogių lapų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į pusės litro stiklainį dedu šaukštelį druskos, beriu mėgiamų rauginimo prieskonių - po truputį krapų žiedynų, juodųjų serbentų lapų, vyšnių lapų ir vynuogių lapų (galite naudoti ir savo mėgiamus prieskonius).
2.
Svogūnus nulupu ir talpiai sudedu į stiklainį su prieskoniais.
3.
Viską užpilu šaltu vandeniu, šiek tiek papurtau, jog druska pasiskirstytų.
4.
Nešu į šaltą rūsį ir po 2-3 mėnesių jau galima ragauti.
Patarimai:
Jei rūsio neturite, svogūnus pirmiausia palaikykite 3-4 paras kambario temperatūroje, o tada dėkite į šaldytuvą, jog fermentacija sustotų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital