Rauginti obuoliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
Rauginti obuoliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kg vidutinio dydžio obuolių (Obuolys)
400 g cukraus
3 šaukštai druskos
10 l vandens
vyšnių ir juodųjų serbentų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedidelius obuolius, geriausiai antaninius, kruopščiai nuplauti. Pašalinti lapkočius, dėti sluoksniais išplikytoje verdančiu vandeniu statinaitėje arba moliniame puode. Sluoksniuoti su vyšnių ir juodųjų serbentų lapais. Užpilti tirpalu (tokia proporcija: 10 l vandens, 400 g cukraus ir 3 šaukštai druskos). Pridengti mediniu dangčiu (būtinai iš lapuočių medžių) arba lėkšte, prislėgti akmeniu ir palikti 3 dienoms kambario temperatūroje. Po to indą išnešti į vėsų rūsį.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Loreta
2022-10-10 12:01
mmmm..., niamnia, būtinai bandysiu... ATSAKYTI
Elena
2016-09-27 10:22
as rauginu obuolius taip; isverdu sirupa atausinu ir uzpilu; 10l vandens-0,5k cukraus, 0,250gr druskos, vysniu, serbentu juodu, lauro lapu, kv pipiru, krapu ATSAKYTI
VIRGA
2015-11-15 13:21
TIKRAI PABANDYSIU ATSAKYTI
TYRFGJDI
2010-11-10 12:15
VIEN PAVADINIMAS KELIA SIURPA ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital