Rauginti kopūstai su šviežiomis daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Rauginti kopūstai su šviežiomis daržovėmis
Autorius apie receptą: Žiemai besibaigiant nutinka spalvų abstinencija. Skonių irgi. Nors rodosi prekybos centruose dabar galime rasti egzotiškiausių vaisių ir daržovių, jie irgi nežavi, nes Žiemai besibaigiant nutinka spalvų abstinencija. Skonių irgi. Nors rodosi prekybos centruose dabar galime rasti egzotiškiausių vaisių ir daržovių, jie irgi nežavi, nes atkeliauja neprinokę, be būdingo kvapo. O man vis labiau dūšiai artima mintis valgyti tai, kas auga mūsų kraštuose, todėl žiemą rūsys pilnas rauginių – kopūstų, vasarinių agurkų ir žalių pomidorų, morkų, burokėlių, svogūnų galvų, česnakų žiedų, obuolių. Bet net ir šie produktai ilgainiui pabosta, todėl labai džiaugiausi pernai atradusi idėją raugintus produktus maišyti su šviežiais. Labiausiai patiko maišyti raugintus kopūstus, tad šiandieninis įrašas apie juos. Dar vienas nuostabus dalykas gaminant šiuos mišinius yra tas, kad galima sunaudoti pradėjusias vysti daržoves ar prapjaustą liūdintį moliūgą. Recepto kaipo tokio nėra, nes visi reikalingi skoniai ir prieskoniai jau yra raugintuose kopūstuose. Net jei jų negaminate patys, drąsiai maišykite pirktinius. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas raugintų kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas burokėlių
1 vienetas pastarnoko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Daržoves nuskutu ar nulupu ir sutarkuoju plonais šiaudeliais.
2.
Kopūstus sudedu į gilų indą, sudedu tarkius ir ranka kruopščiai sumaišau. Mišinį, vis paspaudžiant, sudedu į stiklainį ar kibirėlį. 1 parai palieku kambario temperatūroje, vėliau laikau šaldytuve.
3.
Kelis kartus bandžiau gaminti miksą su keliomis daržovėmis, visgi grįžau prie vienos. Mūsų namuose ypatingai mėgstamas miksas su burokėliais, šią daržovę retai valgome žalią, duete su raugintais kopūstais ji atsiskleidžia visu savo saldumu ir traškumu. Duetas su morkomis ir moliūgais ne tokios intensyvios spalvos, bet skonis irgi saldžiai traškus. Pastarnokas suteikia daugiau aromato.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital