Rauginti kopūstai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Rauginti kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 kilogramai kopūstų
0.5 kilogramo morkų
100 gramų druskos
100 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstus pjaustyti peiliu, morkas sutarkuoti ir viską gerai sumaišyti su druska ir cukrumi.
2.
Dedame į kibirą arba statinaitę po truputėlį masės ir grūdame grūstuve, kad kuo daugiau skystimo atsirastų. Ir taip vis dėti papildomai masės ir vėl grūsti.
3.
Statinės arba kibiro viršus pridengiamas marle, mediniu dangteliu ir paslegiamas akmeniu. Sultys turi apsemti dangtelius. Taip pat iki pat viršaus indo nepripildyti, nes rūgimo metu kopūstai pakyla.
4.
6 dienas kopūstai laikomi virtuvėje, po to reikia subadyti medine lazdele, kad geriau dujos pasišalintų. Ir vėl gerai suspaudžiama ir paslegiama. Nešame į šaltesnę patalpą, tarkime, rūsį. Praėjus 20 dienų po užraugimo, kopūstus galima ragauti. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Antanas
2016-04-21 14:41
Labai geras receptas man patiko skanus kopustai. ATSAKYTI
daina
2015-11-22 11:37
o mes turime specialiai plastikini puoda kopustams raugti,nebutinai tureti medine backute
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital