Rauginti agurkeliai

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Rauginti agurkeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
agurkai
druska
riekelės krienų šaknės
česnako skiltelė
krapų
po keletą vyšnių
ažuolo
juodųjų serbentų lapų
bazilikas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į 3- jų litrų talpos stiklainį įdėti pagal skonį prieskonius: riekelės krienų šaknės, česnako skiltelė, krapų, po keletą vyšnių, ažuolo, juodųjų serbentų lapų, baziliką. Sudėti nuplautus agurkus. Paruošti sūrymą: 5 litrai vandens šalto iš krano arba iš šulinio, 10 valgomujų šaukštu druskos. Sūrymą užpilti ant agurkų, kad viską apsemtų, uždengti kietais plastmasiniais dangteliais. Stiklainius reikia išnešti į šaltą vietą.
AUTORIUS: Inesa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
rasal
2015-01-26 13:54
labai suru ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital