Raudonųjų serbentų želė desertas

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Raudonųjų serbentų želė desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Želei:
300 g raudonųjų serbentų
150 g cukraus
20 g želatinos
Suflė:
400 ml grietinėlės, 33-35%
150 g cukraus
10 g želatinos
Papuošimui:
100 g šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želė:
želatiną užpilkite 150 ml šalto vandens.
Raudonuosius serbentus sutrinkite ir perkoškite per medžiagą, kad neliktų sėklų ir odelių.
Įmaišykite cukrų.
Raudonųjų serbentų tyrę sudėkite į puodą, užpilkite 500 ml vandens, sudėkite želatiną ir visą laiką maišant kaitinkite, ko želatina ištirps. Supilstykite į taures, kuriose formuosite desertą.
Palikite šaldytuve 6-8 valandoms. Suflė:
Želatiną užpilkite 100 ml vandens. Po to kaitinkite, kol želatina ištirps, neužvirinkite ir visą laiką maišykite.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir įmaišykite ištirpintą želatiną. Gautą suflė supilkite ant sustingusios želė.
Dėkite į šaldytuvą dar 6-8 valandoms. Prieš patiekiant papuoškite šokolado drožlėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital