Želė:
želatiną užpilkite 150 ml šalto vandens.
Raudonuosius serbentus sutrinkite ir perkoškite per medžiagą, kad neliktų sėklų ir odelių.
Įmaišykite cukrų.
Raudonųjų serbentų tyrę sudėkite į puodą, užpilkite 500 ml vandens, sudėkite želatiną ir visą laiką maišant kaitinkite, ko želatina ištirps.
Supilstykite į taures, kuriose formuosite desertą.
Palikite šaldytuve 6-8 valandoms.
Suflė:
Želatiną užpilkite 100 ml vandens. Po to kaitinkite, kol želatina ištirps, neužvirinkite ir visą laiką maišykite.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir įmaišykite ištirpintą želatiną.
Gautą suflė supilkite ant sustingusios želė.
Dėkite į šaldytuvą dar 6-8 valandoms.
Prieš patiekiant papuoškite šokolado drožlėmis.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)