Raudonųjų serbentų uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Raudonųjų serbentų uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo raudonųjų serbentų
600 gramų uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
200 mililitrų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplaukite serbentus ir razinas.
2.
Suberkite ingredientus į puodą ir virkite 5 minutes. Dažnai maišykite. Nugriebkite putas. Puodą nukelkite nuo viryklės.
3.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital