Raudonųjų serbentų uogienė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Raudonųjų serbentų uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Raudonieji serbentai, 1 kilogramas
Cukrus, 1.2 kilogramo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama į puodą ir verdama, kol uogos pasidaro permatomos ir sirupas sutirštėja. Verdant uogienė dažnai sukratoma ir nugraibomos putos. Uogienė į sterilius stiklainius supilstoma po to, kai atšąla, užsukama su kaitintais dangteliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Stebėtojas
2020-07-26 17:25
Pats kvailiausias dalykas yra supilstyti atšalusią uogienę į stiklainius. Priešingai, reikia iš karto pilti į stiklainius ir užsukti. Kaitra papildomai sterilizuoja viską ir, maža to, atšalant įtraukiami dangteliai ir gaunam hermetizuotą stiklainį, kuris gali ilgai ir sėkmingai laukti, kol bus atidarytas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital