Raudonųjų serbentų padažas mėsos ir žuvies patiekalams

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Raudonųjų serbentų padažas mėsos ir žuvies patiekalams
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l raudonųjų serbentų sulčių
0,5 stiklinės cukraus
1 lauro lapelis
3-4 kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į paruoštas sultis suberti cukrų, prieskonius ir virti, kol liks 1/3 tūrio.
Karštą padažą supilstyti į butelius ar stiklainius ir sandariai uždaryti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital