Raudonųjų serbentų padažas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Raudonųjų serbentų padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 šaukštai serbentų uogienės
30 g tarkuotų krienų
2 šaukštai cukraus (nubraukti)
2 šaukšteliai garstyčių
100 ml sauso balto vyno
džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus komponentus sumaišyti ir jei padažas labai skystas, pridėti džiūvėsėlių. Palikti valandai. Patiekti šiltą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital