Raudonųjų serbentų džemas

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Raudonųjų serbentų džemas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg raudonųjų serbentų
550 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoštas uogas suberti į puodą, įpilti 2/3 stiklinės vandens ir uždengus šutinti, kol suminkštės.
Sušutusias uogas pertrinti pro tinklelį, suberti cukrų ir virti, kol nuvirs 1/3 masės.
Karštą marmeladą supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rugilė
2018-07-18 01:23
Labai nedetalus receptas :) bet bandau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital