Raudonųjų pupelių sriubytė

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Raudonųjų pupelių sriubytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės raudonųjų pupelių
2 l. vandens,
1 svogūnas
50 g nuvalytų graikinių riešutų
0,5 šaukšto miltų
2 šaukštai sviesto
maltos raudonosios aitriosios paprikos
druskos, petražolių lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles nuplauname, suberiame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, įberiame druskos, uždengiame ir užverdame. Nugriebiame putas ir verdame 1 - 1,5 val. ant silpnos ugnies. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, suberiame miltus, maltą aitriąją papriką ir dar truputį pakepiname. Supilame į sriubą, suberiame sutrintus arba sumaltus graikinius riešutus, pasūdome ir verdame 15 - 20min. Tiekdami į stalą, įberiame susmulkintų petražolių lapelių.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital