Raudono aksomo braunis su Oreo sausainiais

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Raudono aksomo braunis su Oreo sausainiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Artėjant Valentino dienai, gimtadieniui ar kitai progai, šis braunis puikiai tinka - daugelio pamėgtas ir pažįstamas braunis šiek tiek kitaip. Nesudėtingai paruošiamas, labai Artėjant Valentino dienai, gimtadieniui ar kitai progai, šis braunis puikiai tinka - daugelio pamėgtas ir pažįstamas braunis šiek tiek kitaip. Nesudėtingai paruošiamas, labai skanus, tobulas prie kavos ar arbatos puodelio. (...daugiau) Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
300 gramų cukraus
225 gramai sviesto (minkšto)
180 gramų kvietinių miltų
50 gramų kakavos (nesaldintos)
1 šaukštelis vanilės
25 gramai maistinių dažų (arba pagal poreikį)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
225 gramai kreminio sūrio (kambario temperatūros)
130 gramų oreo sausainių
1 šaukštas sviesto
Viršui:
230 gramų kreminio sūrio
150 gramų cukraus pudros
110 gramų sviesto (minkšto)
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, cukrų ir išplakti iki purios masės. Tuomet įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Dėti vanilę, berti druską, kakavą, miltus ir atsargiai permaišyti, labai svarbu nepermaišyti. Tuomet įdėti dažų ir dar kartą permaišyti tik iki kol dažai susimaišys.
2.
Į kepimo formą (naudojau 33 x 23 cm) įtiesti kepimo popieriaus arba patepti sviestu, aliejumi. Tuomet sudėti paruoštą tešlą.
3.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi būti dar šiek tiek aplipęs, bet ne toks, lyg būtų įmerktas į tešlą.
4.
Įdarui sausainius susmulkinti maisto smulkintuvu (jei neturite, galite dėti sausainius į šaldymui skirtą maišelį ir pakočioti kočėlu iki trupinių), suberti į dubenį, tuomet sudėti kreminį sūrį ir išmaišyti.
5.
Kai iškepęs biskvitas bus atvėsęs, dėti paruoštą įdarą ir aptepti per visą plotį.
6.
Viršui į dubenį dėti sviestą, išplakti elektriniu plaktuvu iki purumo, tuomet dalimis, kaskart paplakant, sudėti kreminį sūrį. Gerai išplakti. Įsijoti cukraus pudrą (įsijoti palaipsniui, o kiekį galima koreguoti pagal tai, kokio standumo kremo norite), berti vanilę ir išmaišyti. Aptepti torto viršų. Jei norisi, viršų pabarstyti liofilizuotomis uogomis, pabarstukais, kitais mėgstamais priedais ar tiekti tiesiog apteptą kremu.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital