Raudonieji balandėliai su grikiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Raudonieji balandėliai su grikiais
Raudonieji balandėliai su grikiais
Raudonieji balandėliai su grikiais
Autorius apie receptą: Išbandykite šį pikantišką balandėlių variantą. Gal nevisai fotogeniški, bet užtat kokie skanūs! Įdarą galima rinktis ir kitokį. Išbandykite šį pikantišką balandėlių variantą. Gal nevisai fotogeniški, bet užtat kokie skanūs! Įdarą galima rinktis ir kitokį. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 lapų raudongūžių kopūstų
Marinatui:
2 litrai vandens
0.5 stiklinės vyno acto
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 mililitrų grikių (mirkytų per naktį)
200 mililitrų bolivinių balandų (mirkytų per naktį)
300 mililitrų daržovių sultinio
8 vienetai rudųjų pievagrybių (arba kitų grybų)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų (tarkuotos)
2 šaukštai aliejaus
1 skiltelė česnako
1 šaukštas provanso žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į verdantį vandenį supilkite actą, suberkite cukrų ir druską. Užvirinkite ir sudėkite kopūsto lapus. Virkite ant mažos ugnies 10 minučių. Tada nupilkite vandenį ir perplaukite kopūsto lapus šaltu vandeniu. Kopūsto likučių neišmeskite, juos troškinsime kartu.
2.
Įdarui svogūnus susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus. Sudėkite į keptuvę su svogūnais smulkintus grybus ir pakepkite juos, kol lengvai apskrus. Jei naudosite ne pievagrybius, o miško grybus, tuomet juos apvirkite prieš tai.
3.
Sudėkite išspaustą česnako skiltelę ir maišydami pakepinkite, kol paskleis savo kvapą.
4.
Kruopas sumaišykite su svogūnų ir grybų mišiniu, suberkite Provanso žoleles, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.
5.
Dėkite šio įdaro ant kopūsto lapo ir susukite balandėlius - užlenkite kraštus iš dviejų pusių ir susukite ritinėlį.
6.
Ant kepimo indo dugno sudėkite smulkintą kopūstą, kurio liko nuėmus lapus balandėliams, pašlakstykite aliejumi ir sudėkite balandėlius. Užberkite tarkuotą morką ir supilkite daržovių sultinį.
7.
Kepimo indą uždenkite folijos lakštu ir troškinkite iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital