Raguoliai su rūkyta šonine

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Raguoliai su rūkyta šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g šaltai rūkytos šoninės,
svogūnas,
saulėgražų aliejaus,
miltų,
pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos,
žiupsnelis pipirų,
šaukštas tarkuoto sūrio,
šaukštas grietinėlės,
kiaušinio trynys.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą atšildyti. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais. Smulkintą rūkytą šoninę ir svogūnus kepinti aliejuje, kol svogūnai pagels, ataušinti ir įmaišyti žiupsnelį pipirų, tarkuoto sūrio. Ant miltais pabarstyto paviršiaus ištiesti tešlą, lakštą supjaustyti trikampiais. Ant jų uždėti po pusę šaukštelio įdaro, patepti su grietinėle išplaktu tryniu, susukti. Ritinėlius sudėti į vandeniu skardą. Kepti 225° orkaitėje 20 minučių. Užkandis paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital