Raguoliai su džemu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Raguoliai su džemu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
50 g mielių
200 g sviesto
0,5 stiklinės grietinės
aromatinio aliejaus
džemo
cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sutrupinti maišant su cukrumi, apiberti šaukštu miltų ir palikti, kol pakils. Sviestą sukapoti su miltais, supilti mieles ir grietinę. Užminkyti tešlą ir 4 val. įdėti į šaldytuvą. Išėmus palikti ją pusvalandžiui kambario temperatūroje. Po to iškočioti, iš gautų lakštų maža lėkštute spausti griežinėlius, supjaustyti juos į 4 dalis, patepti džemu ir suvynioti raguolius. Kepti orkaitėje. Iškepus pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital