Ragu su makaronais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Ragu su makaronais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g mėsos
1 svogūnas
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
žiupsnelis džiovintų česnakų  miltelių
1 šaukštas čiobrelių
2 šaukštai miltų
1/4l mėsos sultinio
250 g makaronų
1 šaukštelis sojų padažo
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1/8 l grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Svogūną nulupti ir smulkiai sukapoti. Keptuve įkaitinti aliejų ir greitai iš visų pusių apkepinti mėsos kubelius.
Apkepintą mėsą apibarstyti prieskoniais bei miltais, dar šiek tiek apkepinti, užpilti sultiniu ir užvirinti. Dažnai maišyti. Keptuvę uždengti dangčiu ir virti, kol mėsą suminkštės.
Puode užvirinti 2 l pasūdyto vandens. Įpilti kelis lašelius aliejaus. Makaronus dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti karštu vandeniu ir nuvarvinti. Prieš patiekiant makaronus pagardinti sviestu arba aliejumi.
Pomidorų tyrę sumaišyti su sojų padažu, vorčesterio padažu bei grietine, sukrėsti į paruoštą mėsos ragu ir gerai išmaišyti. Ragu pagardinti prieskoniais. Valgyti su makaronais.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Mazylis
2015-02-07 08:47
O kam nupylus verdanti vandeni- perpilti karstu vandeniu.....? ATSAKYTI
Dainius
2018-07-20 15:51
Manau ten turejo but saltas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital