Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai reikės:
250 g margarino VILNIUS kepiniams
250 g miltų
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
125 g grietinės
3 šaukšteliai cukraus
Įdarui:
2 bananai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo.
Įmaišome supjaustytą margariną.
Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame grietinę.
Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos.
Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis, dedame smulkintą bananą (griežinėliais ar kubeliais) ir susukame ragelio formos pyragėlius.
Kepame pyragėlius 220 C orkaitėje apie 15 min.