Rafaello iš sūrio

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Rafaello iš sūrio
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai miltų
150 gramų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Fermentinį sūrį tarkuojame, į jį įmušame kiaušinį, įberiame miltus, išmaišome tešlą.
2.
Šlapiomis rankomis formuojame rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital