Rabarbarų želė su braškėmis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Rabarbarų želė su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 rabarbarų stiebų
200 g braškių
3 v. š. cukraus pudros
1 citrinos
2 v. š. želatinos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Rabarbarus nulupti ir supjaustyti. Norėdama išsaugoti kuo žalesnę spalvą, aš juos viriau ant garų mažame kiekyje vandens, kol suminkštėjo. Tuomet juos suplakti plaktuvu kartu su 3 šaukštais cukraus pudro bei pusės citrinos sultimis. Šios tyrės man gavosi 500 ml.Į ją įdėti 2 šaukštus želatinos, paruoštos pagal instrukciją mažame kiekyje vandens, išmaišyti ir supilti į stiklines. Įmesti kiek norime braškių, papuošti pagal savo norus.

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital