Rabarbarų trupiniuotis

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Rabarbarų trupiniuotis
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų miltų
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukštai grietinės
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų rabarbarų
2 šaukštai rudojo cukraus (arba baltojo cukraus)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Į dubenį suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Per "burokinę" tarką į miltus įtarkuoti sviestą ir išmaišyti, kad sviestas pasidengtų miltais.
2.
Suberti cukrų, druską, įdėti grietinę ir kiaušinį. Minkyti tešlą iki vientisos masės.
3.
Tešlą suspausti į kamuolį, jį suploti (kad būtų toks lyg diskas), suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldiklį 30 min. Arba, jei turite daugiau laiko ir kantrybės, laikykite apie 1-2 val. šaldytuve.
4.
Rabarbarus nuplauti (lupti nebūtina) ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Apibarstyti cukrumi, vaniliniu cukrumi ir išmaišyti.
5.
Į kepimo formą sutarkuoti burokine tarka du trečdalius tešlos. Ant viršaus paskleisti rabarbarus. Ant rabarbarų sutarkuoti likusią tešlą.
6.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje temperatūroje apie 30-40 minučių, kol pyragas gražiai paruduos.
Patarimai:
Karštas šis pyragas labai skanus su trintomis braškėmis ir ledais.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis