rabarbarų traškėsis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
rabarbarų traškėsis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
po 1/2 stiklinės avižinių dribsnių ir miltų;
po 4 šaukstus sviesto ir grietinės;
po 1/2 stiklinės rudojo cukraus ir kapotų riešutų;
1 šaukstelis cinamono.
Idarui:
apie 500 g. rabarbarų,
6- 8 šaukstai miltų;
1 stiklinė cukraus;
1 kiaušinis
truputis tarkuotos apelsinų ar citrinų žievelės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šalta sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital