Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g rabarbarų
2 švieži agurkai
3 šaukštai aliejaus
Druskos pagal skonį
Cukraus pagal skonį
Nedidelės saliero šaknies
Maltų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rabarbarą supjaustyti plonomis skiltelėmis, nulupti salierą ir stambiai sutarkuoti, agurką supjaustytyi kvadratėliais. Pasūdyti, įberti cukraus, maltų pipirų ir viską sumaišyti bei užpilti aliejumi. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!