Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu
Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu
Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu
Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu
Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu
Rabarbarų pyragas su rikotos sūriu
Autorius apie receptą: Pavasariu kvepiantis rabarbarų pyragas su rikotos sūriu. Pavasariu kvepiantis rabarbarų pyragas su rikotos sūriu. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų rabarbarų
100 gramų braškių
60 gramų cukraus
30 mililitrų vandens
1 šaukštas romo
Tešlai:
175 gramai kvietinių miltų
100 gramų sviesto
20 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas vandens (apytikriai)
Įdarui:
250 gramų rikotos sūrio
2 vienetai kiaušinių
60 gramų cukraus
2 šaukštai pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį berti miltus.
2.
Sviestą supjaustyti kubeliais, sudėti į dubenį su tešla, pilti kiaušinio trynį, berti cukrų ir viską pirštais sutrinti iki vientisos masės.
3.
Į tešlą po truputį pilti vandenį ir minkyti iki kol tešla sukibs. Tuomet iškočioti.
4.
Tešlą įkloti į kepimo formą ir palikti apie 30min šaldytuve ar šaldiklyje.
5.
Viršui rabarbarus nulupti ir supjaustyti gabalėliais.
6.
Braškes pasmulkinti, dėti į puodą, berti cukrų, pilti vandens ir užvirti. Tuomet sumažinti kaitrą ir sudėti rabarbarus. Maišant kaitinti apie vieną minutę, supilti romą. Išjungti kaitrą ir palikti 2-3 minutes pastovėti.
7.
Kremui į dubenį dėti rikotos sūrį, berti cukrų, įmišti kiaušinius, berti vanilinį cukrų, pilti pieną ir išmaišyti. Masę sudėti ant atvėsusio pagrindo ir paskirstyti per visą plotį.
8.
Ant viršaus išdėlioti iš sirupo ištrauktus rabarbaro gabalėlius.
9.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 25 - 30 minutes. Stebėkite pyragą, nes kiekvieną orkaitė kepa šiek tiek skirtingai, pyragas bus iškepęs, kai pyrago centras būna sutvirtėjęs.
10.
Prieš skanaujant leisti kiek pravėsti. anva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital