Rabarbarų pyragas su grietininiu kremu

AUTORIUS:
Darija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Rabarbarų pyragas su grietininiu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
100 g sviesto
100 g cukraus
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
200 g miltų
2 kiaušiniai
Įdarui:
200 g grietinės
80 g cukraus
400 g rabarbarų
50 g migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušinių tryniais iki purios masės. Suberiame miltų ir kepimo miltelių mišinį, išminkome tešlą. Ją dedame į kepimo formą (kraštus padarome aukštesnius). Nuplauname ir nulupame rabarbarus, nusausiname ir supjaustome gabaliukais. Juos išdėliojame ant tešlos. Užpilame grietinės ir cukraus mišiniu. Apibarstome migdolų drožlėmis. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
AUTORIUS: Darija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital