Grietininis rabarbarų pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grietininis rabarbarų pyragas
Grietininis rabarbarų pyragas
Grietininis rabarbarų pyragas
Grietininis rabarbarų pyragas
Grietininis rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Labai knietėjo pamėginti iškepti rabarbarų pyragą, tad iškepiau biskvitinio tipo grietininį pyragą su rabarbarų gabalėliais. Tokį paprastą ir kasdieninį. Pyragas Labai knietėjo pamėginti iškepti rabarbarų pyragą, tad iškepiau biskvitinio tipo grietininį pyragą su rabarbarų gabalėliais. Tokį paprastą ir kasdieninį. Pyragas iškepa saldus, su gaivia rūgštele. Jei tokius mėgstate, pamėginkite. Kepiau 24 cm skersmens formoje. Gaminimo laikas apie 10 min., kepimo laikas 45 min. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės miltų
5 vienetai kiaušinių
5 vienetai rabarbarų (kotų)
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštas sviesto (formai ištepti)
1 šaukštelis cukraus pudros (pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Įmaišome grietinę. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
2.
Formą ištepame sviestu (naudojau 24 cm apvalią kepimo formą). Supilame tešlą. Rabarbarus nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Juos išbarstome ant pyrago.
3.
Dedame kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę 45 min. Iškepusį pyragą atvėsiname, pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital