Gaivus rabarbarų limodanas su imbieru

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Rabarbarų limonadas
Autorius apie receptą: Gardus pikantiško vaisių skonio limonadas su rabarbarų, imbiero, vanilės ir citrinų prieskoniu. Kad būtų skaniau, įdėkite daug šviežių mėtų. Gardus pikantiško vaisių skonio limonadas su rabarbarų, imbiero, vanilės ir citrinų prieskoniu. Kad būtų skaniau, įdėkite daug šviežių mėtų. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
600 gramų rabarbarų
1 vienetas citrinų (išspaustų sulčių)
1 vienetas imbiero (šviežio)
1 vienetas vanilės ankšties
pagal skonį mėtų (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Plonai supjaustykite neluptus rabarbarus. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite.
2.
Vanilės ankštį perpjaukite pusiau ir išgremžkite sėklas.
3.
Į vandenį sudėkite rabarbarus, imbierą, vanilės sėklas, ankštį ir cukrų, užvirkite. Pavirinkite maždaug 10 minučių, citriną perpjaukite pusiau ir įspauskite sultis iš citrinos, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
4.
Palikite limonadą pastovėti ne trumpiau kaip valandą.
5.
Nukoškite ir patiekite su ledukais, papuošė mėtų lapeliais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital