Pyragėliai su varške ir obuoliais pagal moldavišką receptą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pyragėliai su varške ir obuoliais
Pyragėliai su varške ir obuoliais
Pyragėliai su varške ir obuoliais
Autorius apie receptą: Iš šitos tešlos galima kepti pyragėlius su bet kokiu įdaru, tiek saldžiu, tiek su mėsa ar daržovėmis. Mano močiutės firminiai su geltonosiomis trešnėmis. Mmm.. Kokie Iš šitos tešlos galima kepti pyragėlius su bet kokiu įdaru, tiek saldžiu, tiek su mėsa ar daržovėmis. Mano močiutės firminiai su geltonosiomis trešnėmis. Mmm.. Kokie gardūs buvo. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 gramų miltų
100 mililitrų vandens
100 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių (aptepimui S dydžio)
šiek tiek druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
180 gramų obuolių
100 gramų cukraus
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vandenį, aliejų, druską sumaišyti tarpusavyje, įmaišyti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, nelipti prie rankų. Suvynioti ją į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Obuolius nulupti, smulkiai supjausyti, varškę išsukti su cukrumi ir vanile, įmaišyti obuolius.
3.
Tešlą padalinti į 8 dalis, iškočioti plonai pailgus paplotėlius, sudėti įdaro ir suvynioti kaip vokelį.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti pyragėlius ir aptepti kiaušinio plakiniu. Kepti 180 - 190 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (4)
konditerka
2017-09-14 10:32
o kitaip, ne vokelio formos kažin gautųsi? ATSAKYTI
Greta
2017-09-14 21:26
Gautųsi, tik formuoti reikia taip, kad kepant neišsileistų :) ATSAKYTI
Lina
2017-09-14 00:22
Kepimo milteliu nereikia? ATSAKYTI
Greta
2017-09-14 10:10
Nereikia, tešla nėra iš tų labai "kylančių" :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital