Greiti pyragėliai su špinatais ir pelėsiniu sūriu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Greiti pyragėliai su špinatais ir pelėsiniu sūriu
Greiti pyragėliai su špinatais ir pelėsiniu sūriu
Greiti pyragėliai su špinatais ir pelėsiniu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų sluoksniuotos tešlos
100 gramų pelėsinio sūrio (arba varškės)
3 saujos špinatų
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Špinatus, svogūną, česnaką supjaustyti ir sumaišyti su pelėsiniu sūriu, aliejumi, įmušti kiaušinį. Išmaišyti.
2.
Tešlą, jei naudojate šaldytą, atitirpinti po rankšluostėliu. Supjaustyti kvadračiukais. Į kiekvieną dėti po šaukštą įdaro ir užlenkti kraštus ties viduriuku. Aptepti plaktu kiaušiniu.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital