Pyragėliai su moliūgu ir sezamo sėklomis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Pyragėliai su moliūgu ir sezamo sėklomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinės kefyro
1 kiaušinio
1 v.š. augalinio aliejaus
1 a.š. sodos
0,5 a.š. druskos
2 a.š. cukraus
300 - 350 g kvietinių miltų
500 g moliūgo
3 v.š. sezamų sėklų
Parmezano sūrio, pabarstymui (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Užminkome tešlą ir leidžiame jai apie valandą pailsėti. Moliūgą sutarkuoti ir šiek tiek pakepti, sezamų sėklas apkepinti kitoje keptuvėje. Sujungti abu ingredientus.

Iš tešlos kočiojame blynus (plonais kraštais, bet storesniu viduriu).  Blyno viduryje dedame moliūgą ir uždarome iš visų pusių, kad įdaras liktų viduje ir neišbėgtų.

Kepame keptuvėje, nedideliame aliejaus kiekyje,  kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.. Supjaustome gabaliukais ir pabarstome smulkintu parmezanu.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital